Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

inscrieti-va si obtineti ofertele din timp

*

Topfer 2 Lapte praf Bio 600g

53,00 RON
cu TVA 3-5 zile
Cantitate
In Stoc Furnizor

Topfer Bio Lactana 2 este formula organica de continuare, potrivita de la 6 luni, ca parte a alimentatiei mixte. Topfer Bio Lactana 2 contine vitamine si minerale esentiale, printre care si vitamina A, ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Este imbogatit si cu fier, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copilului tau. 
Topfer Bio Lactana 2 contine renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase, LC-PUFA - acizi grasi polinesaturati cu lant lung. ORGANIC (=BIO) - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica. 
Conform legii, nu contine gluten.

Topfer Bio Lactana 2 este formula de continuare, potrivita de la 6 luni, ce contine vitamine si minerale esentiale, este imbogatit cu fier, fara adaos de zahar. Laptele Topfer Bio Lactana 2 prezinta o combinatie unica Plus 3: LC-PUFA (acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 de origine naturala, esentiali pentru dezvoltarea sugarului tau), BIFIDO culturi - imbogatit cu Probiotice Probifido, renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase, ORGANIC - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica. Nu contine gluten. Cutie de 600g.

Formula de continuare Topfer Bio Lactana 2 a fost conceput conform compozitiei laptelui matern, contine toti nutrientii necesari sugarului dupa primele 6 luni de dezvoltare, in cadrul unei alimentatii mixte. De asemenea, contine, asemenea laptelui matern, acizi grasi polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanti pentru sugar, si sustine colonizarea tractului intestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor.

Ingrediente:  lapte degresat *¹, praf* de zer partial demineralizat, uleiuri vegetale* (ulei de palmier*², ulei de rapita*, ulei de floarea-soarelui), maltodextrina*, lapte praf degresat*¹, amidon*, ulei vegetal de Mortierella alpina, ulei de peste, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorura de potasiu, vit.C, fosfat de calciu, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, Vit.B6, sulfat de mangan, iodura de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, vit.D.

Referinte specifice

jeans banner