Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

inscrieti-va si obtineti ofertele din timp

*

HiPP 3 Junior Organic de la 1 an 500g

34,00 RON
cu TVA 2-3 zile
Cantitate
In Stoc

Organic 3 formulă de lapte de creștere, +12 luni, 500 g, Hipp [9062300134305]

Descriere:
Odată cu împlinirea vârstei de 1 an, nevoile nutriționale ale copilului tău se schimbă, însă rămân la fel de importante ca și până acum. Laptele este foarte important în alimentația copilului mic (1-3 ani), ocupând un loc fruntaș. Este de exemplu, una din principalele surse din care copilul își ia calciul, atât de necesar creșterii osoase.
Formula de lapte praf Hipp Organic 3 este alegerea corectă atunci când îți dorești pentru copilul tău un lapte organic ce are la bază ingrediente de calitate atent selectate și strict controlate. Hipp Organic 3 conține nutrienți importanți pentru creșterea copilului, cum ar fi fierul, iodul și zincul (care menține imunitatea crescută), acizi grași Omega 3, importanți în evoluția creierului, precum și vitaminele C și D. Conține proteine în cantitate redusă, așa cum îi trebuie unui copil mic (spre deosebire de laptele de vacă).
Îi poți oferi copilului tău Hipp Organic 3 ca băutură la micul dejun, cu cereale, înainte de culcare sau, pur și simplu, între mese. Poți alege Hipp Organic 3 după oricare altă formulă de lapte de continuare, până la vârsta de 2-3 anișori.
Oferă-i startul cel mai bun în primii 3 ani de viață! Alege calitatea organică!

Prezentare:
500 g

RO2056-01
22 Produse

Referinte specifice

jeans banner