Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

inscrieti-va si obtineti ofertele din timp

*

Aptamil HA2 lapte praf de continuare hipoalergenic 400g

41,00 RON
cu TVA 2-3 zile
Cantitate
In Stoc

Aptamil® HA PROSYNEO™ 2 este un lapte de continuare, special conceput pentru a sustine nevoile nutritionale ale bebelusilor  care nu pot fi alaptati dupa varsta de 6 luni.

 

O formula inovatoate, cu ingrediente cercetate stiintific.

 

La nastere, sistemul imunitar al copilului nu este pe deplin dezvoltat, ci se dezvolta treptat. Exista factori, precum istoricul familial de alergii sau nasterea prin cezariana, care influenteaza dezvoltarea sistemului imunitar si pot creste riscul aparitiei alergiei in primii ani de viata.  Alergiile in primii ani de viata reprezinta un prim indicator al unui sistem imunitar dezechilibrat.

 

Cercetarile noastre in nutritia primilor ani de viata ne-au permis sa dezvoltam formula avansata de lapte de continuare Aptamil® HA PROSYNEO™ 2,  SINGURA formula care combina SYNEO™ cu o structura unica  de proteine, special conceputa pentru a sustine nevoile nutritionale ale bebelusului.

 

Aptamil® HA PROSYNEO™ 2 ofera dubla sinergie prin:

PRO: proteine hidrolizate. Acestea au cu o structura unica, fiind fragmentate in bucati mai mici pentru a fi mai usor digerabile. Astfel, se diminueaza riscul ca bebelusii sensibili sa mai dezvolte alergii la proteinele din laptele de vaca.

SYNEO™: combinatia noastra patentata contine:

•GOS/FOS: mixul nostru unic de galacto- si fructooligozaharide

 

•Bifidus Breve: membru al familiei bacteriene care se gaseste in mod natural in intestinul sugarilor

561279
16 Produse

Referinte specifice

jeans banner