Home

Acasa

Branduri

Branduri

Termeni si conditii de utilizare

bebeotopeni.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit .

Livrarea comenzilor


Livrarea produselor achizitionate se face curier rapid si este gratuit daca se plaseaza o comanda de minim 200 ron TVA incus la adresa specificata de dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate impreuna cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.
In cazul in care comandati simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.


Termene de livrare si stocuri


In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii telefonic.


Garantie si service


Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Pentru o parte dintre produsele comercializate de noi garantia este asigurata direct de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retur

CONFORM OG 34/2014

Produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. bebeotopeni.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului, exceptie la regula returului facand parte produsele perisabile, alimentare si de ingrijire persoanal . 

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2015) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.) , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.)

Reglementarile O.G. 34/2015 cu privire la dreptul de retur ale consumatorului nu se adreseaza persoanelor juridice si nici pentru cazul cand produsele sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul bebeotopeni.ro

Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa nu fie purtate, folosite, uzate si sa fie insotite de documentul fiscal de achizitie.

Plata noastra securizata

With SSL

Folosind Visa/Mastercard

Modul in care se desfasoara tranzactiile prin card este urmatorul:

  1. Clientul selecteaza bunurile pe care le doreste din magazinul tau online si isi completeaza comanda si datele de livrare. Urmeaza o redirectare a clientului catre pagina securizata mobilpay unde sunt introduce detalii cardului. Aceste date nu sunt stocate pe serverul mobilpay, ci sunt trimise, securizat, catre banca procesatoare.
  2. Clientul tau va fi indemnat sa isi incarce parola cardului verificata de Visa sau Mastercard pe pagina bancii emitente(optional). Banca procesatoare va trimite datele de pe cardul clientului tau catre banca emitenta a cardului, care va autoriza sau va refuza tranzactia.
  3. Banca procesatoare transmite apoi rezultatul tranzactiei catre mobilpay.
  4. Mobilpay trimite rezultatul autorizarii catre tine si catre clientul tau pentru a confirma finalizarea tranzactiei.
    (Primii 4 pasi dureaza intre 2 si 3 secunde)

Branduri

Branduri

Britax Dualfix M I-Size Cool Flow Black 2.386,00 RON