Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

inscrieti-va si obtineti ofertele din timp

*

  • La reducere!

Cereale Nestle mic dejun grau banane si portocale 250g de la 6 luni

16,50 RON
cu TVA 2-3 zile
Cantitate
In Stoc

Cerealele speciale pentru sugari contin Fier, Iod si Vitamina B1 pentru sistemul nervos si o dezvoltare cognitiva normala.  Puiul tau are nevoie de 5 ori mai mult Fier decat un adult* iar o portie de cereale Nestlé® asigura cel putin 60% din necesarul zilnic**.

*conform cerintelor nutritionale per kg de greutate corporala - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.

** din Valoarea Nutritionala de Referinta

 

Culturile Bifidobacterium lactis sunt culturi similare cu cele care exista in flora intestinala a sugarilor alaptati.

Cerealele Nestlé® contin Zinc, Vitamina C si Vitaminele A si D care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar. In plus, cerealele Nestlé® pentru sugari sunt si o sursa de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a oaselor la copii.

"Nestlé® utilizeaza un proces tehnologic numit CHE care fragmenteaza glucidele in compusi mai mici. Datorita continutului de Cereale Hidrolizate Enzimatic (CHE) Nestlé ii asigura copilului tau cereale hranitoare, mai fine si mai omogene."

Fiecare portie de cereale speciale pentru sugari Nestlé este special creata pentru puiului tau, asigurându-i nutrientii esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului mic, pentru o crestere si dezvoltare normala.

 

A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Folositi in maxim o luna de la deschidere.

 

Organizația Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si inceperea diversificarii dupa aceasta varsta, in paralel cu alaptarea. Este important ca cel mic sa beneficieze de o alimentație variata si echilibrata, ca un prim pas pentru un stil de viata sanatos. Intreaba medicul cu privire la introducerea in alimentatia sugarului si a altor alimente, in completarea laptelui de mama sau a formulei de lapte. Se recomanda continuarea alaptarii pe o perioada cat ma indelungata dupa inceperea diversificarii alimentatiei.

12075833
5 Produse

Referinte specifice

jeans banner