Stelatopia ulei de baie piele atopica, 200 ml, Mustela

65,00 RON
cu TVA 2-3 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Ulei de baie pentru piele atopică, 200ml, Mustela

Stelatopia ulei de baie Mustela este ideală pentru igienă în perioada puseurilor iritative pentru nou-născuți, bebeluși, copii și adulți care au piele cu tendința atopica - pentru păr și corp

Beneficii
    Reface stratul lipidic - calmează și reechilibrează.
    Restructurează chiar și cea mai uscată piele datorită unei acțiuni naturale, patentate: proces activ de refacere a lipidelor. Distilatul din ulei de floarea soarelui activează biosinteza lipidelor necesare pentru a asigura coeziunea și impermeabilitatea  cementului intercelular.
    Reface stratul lipidic și hrănește datorită formulei sale ce conține 3 lipide constituente ale barierei cutanate (ceramide, acizi grași esențiali și pro-colesterol). Prezența ingredientelor hidratante* și emoliente participa de asemenea la refacerea filmului hidrolipidic de la suprafață pielii.
    Calmează rapid iritatia și ajută la refacerea elasticității pielii.
    Reechilibrează flora cutanată și limitează proliferarea bacteriană.

    Fără parfum.
    Formulă hipoalergenica
    Fără săpun
    Fără parabeni
    Fără ftalati
    Fără fenoxietanol
    Formulată pentru a minimiza riscul de reacții alergice.
    Testată sub control dermatologic și în cabinetele de pediatrie.

Indicații: pentru etapele de uscare severă a pielii fetei și corpului: piele cu tendință atopica sau piele uscată constituțional la nou-născuți, bebeluși și copii. Poate fi folosit în paralel cu dermatocorticoizii pentru îngrijirea pielii atopice, la sfatul medicului sau farmacistului.
Stelatopia® - ulei-lapte pentru baie este recomandat în special în perioadele de eritem intens al pielii asociat cu senzație de “strângere”.

Proprietăți: curată delicat datorită fosfo-lipidelor și a unei baze de spălare neutră, care nu irită pielea. Reface stratul lipidic datorită unei combinații de uleiuri naturale din plante, incluzând distilat din ulei de floarea soarelui. Acest distilat activează biosinteza lipidelor necesare pentru a asigura coeziunea și impermeabilitatea  cementului intercelular (proces activ de refacere a lipidelor). Calmează rapid senzația de disconfort a pielii datorită bisabolol-ului conținut în uleiul de mușețel, recunoscut pentru proprietățile sale anti-iritative. Folosit în mod regulat, Stelatopia® - ulei-lapte pentru baie diminuează frecvența și intensitatea crizelor iritative.

Mod de utilizare: adăugați 2-3 capacele de produs în apă de baie și amestecați pentru a asigură dispersia completă și a produce un aspect lăptos. Spălați ușor copilul și pentru rezultate optime nu mai clătiți. Uscați pielea fără frecare. Numai pentru uz extern! Pentru curățarea zilnică a pielii între perioadele de criză folosiți Stelatopia- crema de curățare. Pentru a restructura și a hrăni pielea după baie folosiți Stelatopia® crema emolientă.

Prezentare:
200ml

03812
2 Produse

Referinte specifice